Vilkår og betingelser

Hos tb motorsport AS kan du handle i trygg forvissing om at dine rettigheter blir ivaretatt. Du må være 18 år for å kunne handle hos tb motorsport as, hvis ikke kan en voksen handle for deg. Du har 14 dagers returrett fra du mottar varene. Du vil alltid få tilsendt angrerettskjema vedlagt mail vi sender i forbindelse med bekreftelse på at vi har sendt din ordre. Husk at returvarer ikke kan sendes i Postoppkrav, disse vil ikke bli hentet.

Du kan gå fra et kjøp uten å oppgi noen grunn, selv om vi foretrekker å få vite om det dersom det er noe du er misfornøyd med ved produktet. Du må gi tb motorsport as beskjed hvis og når du ønsker å benytte deg av angreretten. Send ditt angrerettskjema til oss innen tidsfristen på 14 dager utløper.

Angrerettloven gjelder kun ved forbrukerkjøp. Angreretten kan derfor ikke benyttes av firmaer eller andre som har handlet som ledd i næringsvirksomhet (jf. Angrerettloven §6, punkt e).

Returnerer du en vare, skal denne så langt det er mulig returneres uåpnet. I de tilfeller der en må åpne innpakningen for å kunne ta varen i øyesyn, skal en returnere varen i samme stand og mengde som mottatt. tb motorsport as gjør oppmerksom på at enkelte åpnede/testede varer ikke lenger regnes som “i samme stand”, ettersom det ligger i enkelte varers natur at den dermed ikke kan selges på nytt. Alle kjøpers utgifter skal tilbakebetales, unntatt er returkostnader. Unntak for erstatning for returkostnader er hvis selger har misligholdt avtalen, eller har sendt en erstatningsvare uten etter avtale med kjøper.

Hvis varen er sendt deg i oppkrav, løper frist for angreretten fra den dagen du har mottatt hentelappen/pakken har ankommet postkontor. Gir du beskjed om at du ønsker å benytte deg av angreretten, skal varene etter dette returneres innen returfristen på 30 dager. Vi tar forbehold om at varer kan være utsolgt, du får da straks beskjed på mail.